Premiere franciza

SPALARE IN PARCARE castiga DIPLOMA DE EXCELENTA pentru ECOLOGIE SI ORIGINALITATE

 

ARF (Asociatia Romana de Franciza) a decernat pe data de 27 mai 2009 premiile si trofeele ARF pentru recunoasterea eforturilor sistemelor de franciza ce activeaza in Romania, la nivelul anului 2008.

Evenimentul constituie prima editie a acestei manifestari de sub egida ARF si a avut loc in Sala Brancusi a Palatului Parlamentului. Dupa trei ani de la infiintare, Asociatia Romana de Franciza a considerat oportuna prezentarea oficiala a eforturilor francizorilor romani, a master francizatilor, precum si ale altor persoane implicate in acest domeniu. Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor prestigiosi oaspeti, atat din mass-media, cat si din mediile de afaceri.

In cadrul acetui eveniment franciza 
SPALARE IN PARCARE a castigat TROFEUL ARF si DIPLOMA DE EXCELENTA pentru ECOLOGIE SI ORIGINALITATE.

Despre ARF

Asociatia Romana de Franciza este unul dintre cei mai activi sustinatori ai sistemelor de franciza in Romania, avand o experienta  de peste trei ani in promovarea si modelarea acestor formule de business in tara noastra, respectiv la nivel european. ARF este constituita ca organizatie non-guvenramentala specializata in oferirea de consultanta in vederea initierii, implementarii si medierii programelor de franciza si numara, in prezent, peste 50 de membri.